Ai mereu la vedere tot ce e important: conturile și bugetele tale, cât ai cheltuit și cât ai economisit pentru planurile tale.

Verificarea stării transferului dvs.

Ridicarea de numerar Circumstanțele se pot modifica între momentul în care trimiteți transferul și momentul la care îl ridică beneficiarul dvs. Cauți tranzactiile efectuate, intuitiv, după nume sau un comerciant și George găsește imediat fiecare activitate curentă, exact ca un motor de căutare. În anumite ţări, puteţi trimite bani direct către portofelul mobil al destinatarului 3. Cum trimit bani cu aplicaţia mobilă Western Union ®? Go to Te-ar mai putea interesa și:.

Cum activez aplicatia

Merită să depui eforturi pentru a deveni conștient de emoțiile […]. Pentru a obține cele mai actualizate informații despre transfer, autentificați-vă în contul dvs. Dacă vrei să faci transferuri instant între conturile la diferite bănci sau alegi să împarți cheltuielile într-un grup, aș spune că avem o soluție simplu de utilizat și printre altele, dezvoltată local. Vizitele în sucursalele BCR se fac doar pe bază de programare. Transferuri de numerar mai rapide şi mai inteligente.

Promisiunea de livrare depășită

Search tu cauți, George găsește Orice tranzacție te interesează, George o găsește la fel de simplu ca o căutare pe internet. Primești pe loc alerte pentru cheltuieli și setezi controale personalizate pentru plățile online și contactless ale copilului Ne-am asigurat că un card Junior nu poate fi utilizat la majoritatea comercianților cu restricții de vârstă Blochează și deblochează cu ușurință cardul copilului tău pentru a-i gestiona cheltuielile.

Contactează-ne

Începeţi în câteva secunde, cu conectare prin amprentă, cu atingere unică. Help Center Aici găseşti un răspuns la orice întrebare.

Alpha Online Banking

Contactaţi emitentul cardului pentru mai multe informaţii. Transferuri de numerar mai rapide şi mai inteligente. Descarca aplicatia Alpha Online Banking: Nimic mai simplu! Beneficii Aceeasi experienta, indiferent de dispozitivul folosit: calculator sau telefon Platesti facturi la peste de furnizori de utilitati, utilizand formularele dedicate Faci rapid si usor plati in lei si in valuta, in Romania si in strainatate Cumperi si vinzi valuta Vezi cati bani ai in conturi si ce tranzactii ai efectuat Ai control de la distanta asupra contului tau: poti inclusiv sa iti resetezi parola fara sa mai vii la banca Aplica prin formularul online.

Transferul de bani la îndemâna dumneavoastră

Search tu cauți, George găsește Orice tranzacție te interesează, George o găsește la fel de simplu ca o căutare pe internet. Primul pas este tot timpul cel mai greu chiar şi atunci când plănuieşti o vacanţă, dar după ce îl faci, totul vine natural.

Cu aplicatia George faci banking 100% online

Noile reglementari privind autentificarea stricta a clientului SCA protejeaza confidentialitatea deplina a datelor tale bancare si, implicit, creste nivelul de siguranta a tranzactiilor tale online. Obține Junior astăzi. Economisiţi din timpul petrecut la ghişeu, începând transferul de bani în aplicaţia noastră şi plătind numerar la o locaţie de agent care participă.

Garanti BBVA Mobile

De ce nu poate beneficiarul meu să își ridice numerarul? Introduceţi detaliile destinatarului. Vezi toate întrebările.

Securitate suplimentară şi linişte sufletească

Conceput pentru copii, controlat de tine Junior este un cont, un card și o aplicație pentru copii pe care o poți controla. Contactaţi emitentul cardului pentru mai multe informaţii. Contul destinatarului trebuie să fie un cont de plată în moneda locală.

  1. Investiție în stoc de aur bitcoin moduri simple de a face bani pe partea laterală
  2. Jigniri fără precedent şi ameninţări după ce Gigi Becali a dezvăluit "ce făcea Anamaria Prodan prin cantonamente".
  3. Câștigați bani cu bitcoin core
  4. Vom oferi
  5. Lista completa de

În cazul în care transferul dvs. Poţi să numeşti ghinion faptul că data scadentă a facturii tale de curent pică exact în aceeaşi zi cu momentul în care eşti plecat în vacanţă în străinătate. Finanțarea transferului dvs.

Instalează aplicația acum și te bucuri de transferuri gratuite timp de 30 de zile! Western Union este dedicată păstrării siguranţei datelor dumneavoastră. Nimic mai simplu! Descarca aici ghidul rapid pentru activarea Alpha Safe Access 2. Vă mulțumim pentru feedbackul valoros!

Intrebari frecvente. Primiţi notificare prin e-mail atunci când destinatarul ridică fondurile. De ce mi s-a blocat contul? Nu e nimic mai satisfăcător decât să rezolvi o problemă rapid sau să ajuţi un prieten exact atunci când are nevoie de tine. Descarca aici ghidul rapid pentru activarea Alpha Safe Access 2.